Autoshow Facebook Grubu Online Davetiye Katılımcı Başvurusu

Autoshow'a start verildi

21 Nisan 2011 tarihinde IC HOTEL'de Antalya AUTOSHOW 2011 toplantısı sektör temsilcileri ve ODD Fuar komitesi başkanı Ziya Tahsin Burnaz'ın katılımıyla gerçekleşmiştir.

AFT Fuarcılık Genel Koordinatörü Fuat Aktaş tarafından AUTOSHOW 2011 ile ilgili genel değerlendirme yapılmış ve çalışma programı sunulmuştur.

     

Toplantıya katılan, Antalya'nın sektör temsilcileri ve ODD komite başkanı bu yıl düzenlenecek olan AUTOSHOW 2011'in en üst seviyede gerçekleşmesi yönünde yapılacak çalışmalara tam destek verdiklerini açıklamışlardır.

Antalya AUTOSHOW 2011 ile ilgili genel değerlendirmelerin yapıldığı bu ilk toplantıda;

Öncelikle bu yıl İstanbul'da AUTOSHOW fuarı düzenlenmeyecek olması sebebi ile Antalya'nın bu konudaki önemi vurgulanmıştır.

Fuarın katılımcı ve ziyaretçi açısından başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için yapılması gereken çalışmalar gözden geçirilmiş ve fuar dönemine kadar olan süreçte aralıklı olarak yapılacak toplantılarda bu konuların ayrıntılı olarak ele alınması kararlaştırılmıştır.

Fuarın ziyaret saatleri sektör temsilcilerinin önerileri doğrultusunda hafta içi: 14.00-22.00, hafta sonu ise 11.00-22.00 olacak şekilde düzenlenmiştir.

Fuar süresince yapılacak olan etkinlik ve aktivitelerle ilgili olarak da, firma temsilcileri ile paylaşım içerisinde olunması ve kesinleşecek olan programın basın ve medya yolu ile duyurulması öngörülmüştür.

AUTOSHOW'un sadece Antalya ve bölgesinde değil, Ticaret Odaları ve Meslek Örgütleri kanalı ile yurt çapında duyurulması yönünde çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine varılmıştır.

2010 yılında ara verilen Antalya AUTOSHOW'un, biriken özlem ve birçok markanın yeni çıkacak olan modelleri ve özel araçları ile görsel bir şölene dönüşeceği belirtilmiştir.

Fuar sürecindeki gelişmelerin de basın, medya yolu ve bültenler ile duyurularak ziyaretçilere bilgilendirme yapılması gerektiği vurgulanıp, el ele Antalya AutoShow Fuarı'nın en iyi şekilde gerçekleşmesi ve hedefe ulaşması temennisi dile getirilmiştir.


Otomotiv Distribütörleri Derneği Kosgeb Antalya Expo Center Antalya Burada Bizim Antalya